Кадър БНТПрезидентът на САЩ отправи ясно послание към света. Джо Байдън призова

...
Кадър БНТПрезидентът на САЩ отправи ясно послание към света. Джо Байдън призова
Коментари Харесай

Байдън призова за незабавна реформа на режима за продажби на огнестрелни оръжия

Кадър Българска национална телевизия

Президентът на Съединени американски щати насочи ясно послание към света.  Джо Байдън прикани през днешния ден Конгреса да работи " в този момент " за ограничение на разпространяването на огнестрелни оръжия в Съединени американски щати. В неделя се навършват три години от всеобщото ликвидиране в гимназията в Паркланд. Застреляни бяха 14 възпитаници и трима души от личния състав, осведоми Агенция Франс Прес.

Сегашната администрация няма да чака идващото всеобщо ликвидиране, с цел да чуе апелите да се работи, съобщи президентът демократ в изказване по случай третата годишнина от този кървясъл случай, станал на 14 февруари 2018 година.

Днес приканвам Конгреса да работи за приемането на промени, които са израз на здравия разсъдък и засягат разпространяването на огнестрелни оръжия, сподели Байдън. Той настоя да се вкара инспекция на предходните прояви на купувачите при всички продажби на оръжия, както да бъдат неразрешени автоматизираните и полуавтоматичните огнестрелни оръжия, заяви Българска телеграфна агенция.

Ще одобри тези закони и други, които ще спасят животи, реагира неотложно председателката на Камарата на представителите Нанси Пелоси. Демократите към този момент имат и доста нежно болшинство в Сената, само че ще се нуждаят от гласовете на най-малко 10 републиканци, с цел да бъдат утвърдени тези закони, а към този момент това наподобява мъчно.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР